Dossier Yepp

Dossier Yepp geeft een openhartige en inspirerende inkijk in de ontstaansgeschiedenis van Yepp, sinds 2009 het meest revolutionaire en bekende fietszitje in Nederland en daarbuiten.
Michel was bedrijfs- en freelance ontwerper, partner bij een ontwerpbureau, hoofd-productontwikkeling en algemeen directeur. En nam op vijfenvijftigjarige leeftijd een productiebedrijf over. Als sprankelend ondernemer met alle risico’s, valkuilen en succes.

Designmanagement behoort tot zijn kernkwaliteiten. Bij deze vorm van verbindend management spelen onderwerpen als co-creatie, verandering van de organisatie, innovatie, marketing en R&D een rol. Dit ‘managen van design’ in een brede context komt in al zijn facetten ruim aan de orde. Gevat in een persoonlijk reisverslag vanaf zijn eerste baan tot aan de verkoop van GMG bv in 2016.

Rijk geïllustreerd en met boeiende achtergrondinformatie. Geschikt voor ondernemers en ondernemers in spé. Maar ook voor ontwerpers, twijfelaars, zoekenden, studenten en iedereen die geïnteresseerd is in de achtergrond, de voorwaarden en successen van een bijzondere Nederlandse gamechanger.

Bestel het boek

Dit nieuwe product is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Wanneer je eens achter de schermen wilt kijken naar hoe dit product tot stand kwam, dan moet je zeker ‘dossier Yepp’ gaan lezen!
Peter van der Veer

Ik heb het met heel veel plezier en bijna aan één stuk uitgelezen.
L.H.H.M. van Spijk

Geen theoretisch gedoe, maar het eerlijke verhaal van een ras ondernemer. Een ondernemer die laat zien wat de toegevoegde waarde is van design. En die is GROOT.
J. van Thiel

Erg leuk leesbaar, herkenbaar en een fantastisch design. Michel neemt je mee in z’n gedachtegang voor en tijdens de overname van GMG. En uiteraard de ontdekking van het nieuwe product.
Avem 74

Dit topboek is value for money en een aanrader voor eenieder die geïnteresseerd is in ondernemerschap en innovatie.
G.J. Wassink

Zeer geschikt voor (student-) ontwerpers en ondernemers om van te leren maar zeker ook om zich te laten inspireren.
(NBD Biblion – bibliotheken ondersteuning)

HEEL ERG LEUK!!
Leen Zevenbergen
Serie ondernemer, impact investor, duurzaamheidsleider, schrijver Managementboek van het jaar.

What a story it is: this design driven innovation at its most intense – a journey of striving, meeting adversity, and coming through. The result is an exemplary story of entre-preneurship, as driven by design… and it can be read from both perspectives, with many lessons to be drawn both ways. No hero’s journey – although this happens to be one.
Kees Dorst, professor of Transdisciplinary Innovation; University of Technololy Sydney, Australia

Dit boek leest vlot en laat de valkuilen en de successen zien van een ambitieuze ondernemer die een innovatief nieuw product op een bestaande markt brengt.
G. van Slooten

Dossier Yepp is inspirerend en zorgt ervoor dat je de nuttige informatie die het boek biedt opzuigt en onthoudt.
L. Duijvelaar

Echt uniek om zo even meegenomen te worden in zijn manier van ondernemen. Plannen maken, meeveren als situaties toch net anders uitpakken en oplossen.
J.P. Hagedoorn

Een aanrader voor niet alleen alle aankomende ontwerpers, ondernemers in de dop die van plan zijn een eigen product op de markt te brengen, maar ook voor hen die misschien al gestart zijn maar nooit te oud om te leren.
R. Willemsen

A book for entrepreneurs and designers, seekers and students alike.
Modyn Product design agency

Een waar ondernemersverhaal. Hij laat overtuigend zien dat een goed ontworpen product niet genoeg is.
PDMA (De Nederlandse Beroepsvereniging voor innovatieprofessionals

Het kloeke boek Dossier Yepp geeft een openhartige en inspirerende inkijk in de ontstaansgeschiedenis van Yepp en de strategie van zijn bedenker.
MT/Sprout