Dossier Yepp

Dossier Yepp geeft een openhartige en inspirerende inkijk in de ontstaansgeschiedenis van Yepp, sinds 2009 het meest revolutionaire en bekende fietszitje in Nederland en daarbuiten.
Michel was bedrijfs- en freelance ontwerper, partner bij een ontwerpbureau, hoofd-productontwikkeling en algemeen directeur. En nam op vijfenvijftigjarige leeftijd een productiebedrijf over. Als sprankelend ondernemer met alle risico’s, valkuilen en succes.

Designmanagement behoort tot zijn kernkwaliteiten. Bij deze vorm van verbindend management spelen onderwerpen als co-creatie, verandering van de organisatie, innovatie, marketing en R&D een rol. Dit ‘managen van design’ in een brede context komt in al zijn facetten ruim aan de orde. Gevat in een persoonlijk reisverslag vanaf zijn eerste baan tot aan de verkoop van GMG bv in 2016.

Rijk geïllustreerd en met boeiende achtergrondinformatie. Geschikt voor ondernemers en ondernemers in spé. Maar ook voor ontwerpers, twijfelaars, zoekenden, studenten en iedereen die geïnteresseerd is in de achtergrond, de voorwaarden en successen van een bijzondere Nederlandse gamechanger.

Bestel het boek