Lumiance bv (1992-2007)

Business Management

Lumiance produceert innovatieve verlichtingsarmaturen voor de professionele sector en opereert in deze periode onder wisselende internationale holdings (GTE, SLI Europe, SLI Holdings International LLC) met strakke jaarlijkse budgetten en doelstellingen. De businessunit Lumiance bv (Haarlem) had een eigen design- en engineeringsafdeling met laboratorium. Productie en assemblage waren volledig uitbesteed.

Zowel als Hoofd productontwikkeling (1992-1997) als Algemeen directeur (1997-2007) was ik o.a. verantwoordelijk voor en direct betrokken bij de ontwikkeling, het design, de productie en marketing. Aandacht voor welzijn, ontwikkeling en waardering van de medewerkers leidt tot teamvorming binnen de multidisciplinaire omgeving. Hierdoor kan iedereen optimaal opereren en presteren.

De bedrijfskwaliteiten zijn sinds 1993 verankerd in het ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem en komen onder andere tot uitdrukking in het leveren uit voorraad met een hoge servicegraad, internationale keurmerken op alle producten, duurzaamheid en installatiegemak.